Doneer aan Centrum Avicenna

Help mee met het oprichten van opleidingsinstituut dat zich bezig houdt met het geven van lessen op een professionele, toegankelijke wijze.

Kennis opdoen op het gebied van hifdh, koranrecitatie (tajweed), fiqh en Arabische lessen voor beginners en gevorderden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse maatschappelijke activiteiten voor kinderen en jongeren. Ook worden er diverse conferenties en congressen georganiseerd. Op dit moment volgen 400 kinderen, jongeren en vrouwen lessen bij het instituut. We willen uitbreiden omdat de huidige locatie te klein is geworden. Maak gebruik van deze geweldige kans om in het hiernamaals te investeren en in aanmerking te komen voor een doorlopende liefdadigheid. Doneer en geef uit omwille van Allah. Ga naar de site www.darelhuda.nl voor de locaties van de diverse benefietdagen.

OUDE TEKST?:
Wij zijn al een tijd bezig met de voorbereidingen voor het aanschaffen van een eigen gebouw, met ruimte voor minimaal 400 personen om dagelijks deel te nemen aan educatieve lessen en andere activiteiten. Een ruimte waarin het mogelijk is om aparte programma’s te bieden voor vrouwen, kinderen en mannen. Een levendige ruimte waar vele buurtbijeenkomsten georganiseerd kunnen worden. Samen met jouw hulp kunnen wij deze gemeenschappelijke droom bereiken! Wil jij ons steunen? Doe dan een donatie op bankrekeningnummer NL37 INGB 0007 2806 59 t.n.v. Cultureel Centrum Avicenna.

Pin It on Pinterest